Mountain Supplements

EN

Dogs everyday activity is important for a happy and healthy life. Long walks, hiking, running or intensive training burn muscle energy and deficiency of many essential elements occur. Rest is necessary for whole body to recover.

MOUNTAIN RECOVERY ensures proper rehydration, restores all the lost elements and stops muscle soreness and fatigue.

L-glutamine is an amino acid that helps repair all those micro-ruptures of the muscle fibres. It also plays an important part in building muscle mass. L-glutamine is good for digestive system and it busts immune system.

Proteins are the number one ingredient for building muscle mass, so it is very important to give your dog the best possible quality. MOUNTAIN RECOVERY has whey from controlled origin and BIO certificate giving your dog best possible protein source. After physical activity it enables fast regeneration of muscle fibres, helps build muscle tissue, reduces stress level and busts immune system.

Maltodextrin, given shortly after dogs’ activity, ensures much needed energy for recovery, regeneration and muscle growth.

MOUNTAIN RECOVERY has all the needed ingredients for our four-legged athletes to restore all the lost elements used for any type of activity.

Packages: 200g, 400g, 800g, 1500g (on request)

Recommended dosage: Mix 10g of MOUNTAIN RECOVERY for 10kg dog with water and give to your dog within 30 minutes after exercise.

SI

Telesna aktivnost psa je izredno pomembna za njihovo zdravje in srečno življenje. Ne glede na to, ali s svojim psom hodite na dolge sprehode, v hribe ali se ukvarjate s kinološkimi športi, pride do porabe energije v mišicah in v celem telesu. V tem primeru je potreben počitek in povrnitev izgubljenih elementov v telo psa.

Za hitrejšo regeneracijo organizma psa po telesnih aktivnostih in obnavljanju mišičnih sten smo za vas razvili MOUNTAIN RECOVERY.

Pomembna sestavina MOUNTAIN RECOVERY je L-glutamin, aminokislina, ki ne samo, da gradi mišično maso ampak ima tudi pomembno vlogo pri obnavljanju mišičnih vlaken. S tem na hiter in celovit način celi mikro poškodbe po intenzivnih dejavnostih, ki jih opravljamo s psom. Poleg mišičnega obnavljanja pomaga tudi pri funkciji prebavnega trakta in imunskega sistema. Proteini so temelj za izgradnjo mišic in zato je zelo pomembno, da so najboljše kvalitete in kakovosti.

V MOUNTAIN RECOVERY je dodana sirotka z BIO certifikatom, ki je kontroliranega porekla in najboljši izvor proteinov. Po telesni aktivnosti pomaga pri gradnji mišičnega tkiva, omogoča hitro regeneracijo mišičnih vlaken, zmanjšuje raven stresa in dviguje imunski sistem pri psu. Z rednim doziranjem se povečuje vzdržljivost psa, zadrži esencialne aminokisline, ki zadovoljijo potrebo organizma po B-komplexu. In nenazadnje je tu tudi nepogrešljiv maltodextrin, ki omogoča hitro vrnitev izgubljene energije in s tem pomaga pri okrevanju, regeneraciji in mišični rasti. Kombinacija vseh teh sestavin omogoča povrnitev najpomembnejših porabljenih elementov, ki jih vsak športnik, tudi tisti na „štirih tačkah“ porabi pri večji fizični aktivnosti.

MOUNTAIN RECOVERY se priporoča za vse pse v fazi treninga, zahtevnih kinoloških športih in tekmovanjih, kot tudi za vse, ki se odločate za daljše sprehode, hojo v hribe, plavanje in ostale malce večje napore psa.

Pakiranje: 200g, 400g, 800g in 1500g (samo po predhodnem naročilu)

Priporočljivo doziranje: 10g prahu na 10kg teže psa